image292

Arie Koomen is bekend van het ijzersterke cabaretduo Arie & Silvester en zijn optreden in het BNN-programma De Lama’s. UIT is de eerste solo-show van Arie en zijn opvattingen over een oudejaarsconference zijn allesbehalve vastgeroest of traditioneel.

Koomen racet in zijn show langs 2008 door belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar tegenover kleinere, opvallende nieuwsberichten te zetten. Zo knalt UIT van WII computers naar de kredietcrisis, van terrorisme naar clown Bassie en van de smurfen bij Albert Heijn naar de Amerikaanse verkiezingen. Natuurlijk steekt ook Arie daarbij af en toe een vermanend vingertje op, al is dat bij hem niet de wijsvinger!

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=_Kx8TedR-aM

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2008
Duration 100 min.
Subtitles