Freddy de vadder - freddy gaat naar de bakker 3DIn z’n vorige show ‘ICOON’ bleek Freddy eens te meer een vooruitziende chroniqueur van deze tijd. Het vorige programma hekelde ondermeer de absurde dominantie van het economische in ons denken en zie… Nu is Freddy klaar voor een volgende hoofdstuk in zijn hoogstpersoonlijke autobiografische cabaret en deze keer is iedereen het er al lang over eens: het wordt zoals altijd een verrassend hilarische trip!

‘Freddy gaat naar de bakker’ is de volgende episode in het leven van onze favoriete marginaal. Alhoewel marginaal… Door het toenemende succes dreigt de rijzende ster even het slachtoffer te worden van een identiteitscrisis. Onze toogfilosoof moet zich namelijk leren handhaven tussen de beau monde en zich aanpassen aan een voor hem nieuwe levensstijl. Went Freddy aan de dedain van de aristocraat? Of wordt hij één van hen?

Opgenomen in 2011.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Xc5C2aIROm8

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2011
Duration 100 min
Subtitles Dutch