GinoSancti - VIPIn hun laatste cabaretprogramma geeft Gino Sancti het publiek een ongeziene VIP behandeling.

Kom binnen en laat u gaan! Vlei u neder op onze schootjes en laat ons uw rugske masseren. Wij willen u strelen met onze handen en zalven met onze woorden. Uw buikske zal schudden van plezier en uw hart wordt vervuld van liefde.

Gino Sancti bestaat uit de tv- en theateracteurs Han Coucke en Frank Van Erum. In 2002 won Gino Sancti het Humorologieconcours te Marke, de Wim Sonneveldprijs in Amsterdam en het Cabaretske festival te Eindhoven. Daarop speelde het duo in 2005 zijn succesvoorstelling “Après-ski”. In 2007 ging “Terminaal” in première.

Opgenomen in 2010.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=N92CmoyefP8

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 72 min.
Subtitles