image349

‘Ter Bescherming van de Jeugd’ tast de grenzen van het cabaret af en neemt je mee in hun eigenzinnige absurditeiten. Tim en Dries leerden elkaar kennen tijdens hun studies psychologie en algauw ontdekten ze hun gemeenschappelijke interesse: de zieke fascinatie voor mooie lelijkheid. Sindsdien hangen de heren aaneen als twee houten latjes, aan elkaar gelijmd met een stevige hobbylijm.

In mei 2007 won Ter Bescherming van de Jeugd de publieks- als juryprijs van het CabareteSKE festival in Eindhoven en in 2008 mochten ze de prijs der prijzen in ontvangst nemen want ontvingen ze de juryprijs op het 30ste Leids Cabaret Festival.

Opgenomen in 2009.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-8UihaqgJXQ

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2009
Duration 67 min.
Subtitles