onno innemee - de typetjesOnno Innemee!

Cabaretier Onno Innemee is in 1964 in Den Haag geboren. Sinds hij informatica ging studeren in Leiden is hij daar altijd blijven wonen. In de eindfase van zijn studie (hij studeerde af in 1990) trok de liefde voor het theater hem naar het podium. Met Bart Leijnse voormde Onno het duo BASTERD en samen wonnen zij tijdens het Amsterdams Kleinkunst festival 1991 de jury- (Wim Sonneveldprijs) en publieksprijs. Bart ging de advocatuur in en werd nog in 1991 vervangen door Robert Spaapen, die Onno nog kende van de Leidse Studentenvereniging Quintus, waar hij ook met cabaret begonnen is. De dvd Typetjes Tour– Elk typetje is een personage van vlees en bloed…

Op veler verzoek haalt Onno al zijn succesvolle typetjes uit eerdere programma’s nog eenmaal uit de kast. Ontroerende, hilarische, herkenbare, levensechte, figuren uit zijn vroegere werk zoals De angsthaas, Conny van Camping, De dove buikspreker en De Dronken vader zullen de revue passeren in deze speciale “De typetjes dvd tour”. Voor degenen die niet bij de tv opnames aanwezig waren, kunnen dit nu bewonderen op de dvd.

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Uw8l8yMmmgE

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2008
Duration 110 min.
Subtitles