1002004012034573Na jaren grapjasserij en geginnegap verlaat gevierd komiek Wouter Deprez de comedy.

Eindelijk legt hij de onnozele lauweren die de massa hem toekende, af. Eindelijk zegt hij het gemakkelijk succes vaarwel om het lichtend pad van de literatuur in te slaan. Ook al loopt dat pad niet altijd over rozen. Ook al brengt die persoonlijke groei ook de noodzakelijke groeipijnen met zich mee.

Op deze dvd volgt u Wouter Deprez op zijn literaire veroveringspad. Met deze dvd krijgt u het gevoel dat u één van de eenenveertig à tweeënveertig genodigden was, die literaire avond in Huis Minne, in Nukerke. Of Maarkedal. Wouter komt op zoveel plaatsen.

Opgenomen in 2011.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wem7hqV4z6Y

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2011
Duration 100 min.
Subtitles