Kees Torn - Plek Zat

Voor dagdromers als Kees Torn, die eerder dan verstandige mensen buiten meteen onder een tram dreigen te lopen, is de beste oplossing: binnen blijven. Veilig verschanst in een droomwereld zonder trams en vrachtverkeer. Daar kan hij naar hartelust zijn eigen chaos creëren. Daar heeft hij de volle ruimte. Vrij zwevend in een ideeënrijk tussen fantasieen en verlangens. Alleen, niemand om die mee te delen. Het kan lang duren voor zo’n sukkel ontdekt hoe alleen hij is in zijn bolwerk van dromen. Maar als hij dan een glimp opvangt van de wijde wereld, is hij niet meer te houden! Mensen, hij maakt contact en raakt buiten zichzelf. Daar is wat te beleven. Hij haalt zijn rijbewijs. Hij schaft een agenda aan. Want nu is het zaak om er op uit te trekken, om die wondere werkelijkheid te ontdekken en kennis te maken, en alles wat hij tegenkomt en iedereen die hij ontmoet zijn droomwereld in te slepen. Wat hij ziet en wie hij leert kennen, mee naar binnen. Plek zat.

Opgenomen in 1998.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=f50X01B4ErI

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3 + 16:9
Year of recording 1998
Duration 58 min
Subtitles