Kees Torn - In de Gloria“Het leven is een feest” (als wij Jeroen van Merwijk mogen citeren). Hiep hiep hoera en wat dies meer zij. Dat het leven een feest is, is pech voor zonderlingen die niet van feesten houden, zoals Kees Torn (hij leve lang). Afkerig als hij is van feestneuzerij en verjaardagen, is het een geluk bij een ongeluk dat het leven zo kortstondig is. Het laatste wat er te vieren valt, is een verjaardag, die je met de neus op de vergankelijkheid drukt. Nee, als hij zich ergens jarig voelt, is het wel op een podium, want daar is hij in zijn element. (Behalve op twee februari).
Laat u zich daarom, alle paradoxen trotserend, door hem tracteren op een heerlijk avondje. Een avondje prikkels en geneuzel, verpakt in smetteloze liedjes en oeverloos gezwam.

Opgenomen in 2003.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ox2e7Gqt8CI

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3 + 16:9
Year of recording 2003
Duration 47 min
Subtitles