Het is quasi onmogelijk dat je Bas nog nooit aan het werk zag.  Deze Verbelgde Nederlander (of is het Nederlandse Belg) stond ontieglijke maken op het podium alvorens zels met zijn eerste avondvullend programma naar buiten te treden.  Voorprogramma’s, Mc, publieksopwarming, Kruidfabriek sessie, Café Corsari, wedstrijden in Be en Nl.

In zijn eerste avondvullende show doet Bas Birker de twee dingen waar hij goed in is: grappen maken en afgeleid worden. Om daar dan weer grappen over te maken.

Lekker zonder verhaal, zonder een punt, een avondje live comedy maken. Voor het publiek en met het publiek.  Over wegsignalisatie, meeuwenkots, frietchinezen en alles ertussenin.   Over single zijn, de mensen in Rupelmonde en de opties op je auto.  En dat allemaal met de hulp van Roosdaal, Shelly en mannen met snode sluikreclameplannen. Zet je schrap voor een avondje stand-up zoals het is bedoeld: humorgrapjes “voor” te lachen.