De menopauze? Is dat een knopke op mijn DVD-speler?

In 2005 vierde An haar 50ste verjaardag zoals je dat van een topcomedienne verwacht: door heel hard te lachen met wat er in haar leven gebeurde, meer bepaald met haar eigen menopauze. Om het feestje helemaal compleet te maken publiceerde ze ook een autobiografie onder de titel ‘F*** You’. Boek en voorstelling werden bestsellers. An slaagde erin om de lastigste ouderdomsverschijnselen in het vrouwenleven zo te hekelen dat vrouwen er in heel Vlaanderen goed gezind van werden. De geschiedenis van het maandverband en de strijd tegen de zwaartekracht in de fitness zijn ondertussen regelrechte klassiekers geworden. Daarnaast begeleidde en orkestreerde de legendarische orkestleider Freddy Sunder een reeks songs die An’s leven hebben getekend en die ze in unieke, intieme arrangementen brengt.