Category Archives: New Kids

New Kids – New Kids

Packshot-New-Kids-DVD-Hi-reNew Kids is de grofste sketchshow op TV met een zachte ‘g’. De serie laat het leven zien van 5 kansloze gasten uit het Brabantse Maaskantje.

Er is geen trainingspak meer te krijgen in Brabant, de matjes zijn niet aan te slepen en de gebruikelijke straattaal wordt verdreven door het New Kids-jargon. Waar de mensen boven de rivieren meestal vies keken als iemand met een Brabants accent sprak, schreeuwen de hockey-jongens op het schoolplein tegenwoordig de hele dag niets anders dan “VERREKTE MONGOL” en “JONGUH” op z’n Brabants.

Opgenomen in 2010.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-H0bjSs2IHs

Continue reading

New Kids – Seizoen 1 & 2

newkids52Het prille begin van het legendarische New Kids Seizoen! Op deze special edition dvd staan de eerste twee seizoenen die geen enkele TV zender durfde uit te zenden, maar het internet deed opblazen. De oorsprong van ‘Broodje Bakpao’ en ‘Verrekte Mongol’ uit de tijd dat de New Kids nog met z’n 6en waren, en nog verschillende karakters speelden. Huub Smit, Tim Haars, Wesley van Gaalen, Peter Vernhout, Flip van der Kuil en Steffen Haars op hun rauwst, KUT!

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=oJ_Er-JOFUs

Continue reading