Category Archives: Toon Hermans

Toon – 3 BEST OF DVD’S

In de lente van het jaar 2000 is Toon Hermans van ons heengegaan. Tot zijn laatste dag hield Toon Hermans van het leven. En van de mensen. Van zijn mensen, zijn publiek in wiens harten hij tot op vandaag verder leeft. 17 december 2016 zou Toon honderd geworden zijn. Een dag van weemoed maar vooral van vreugde om de unieke artistieke schat die Toon ons naliet. Als verjaardagsc adeau serveert de Stichting Toon Hermans u drie dvd’s met de allermooiste souvenirs aan de grootste artiest van de twintigste eeuw.

de-grappigste-liedjes de-leukste-toon de-liefste-liedjes

Toon Hermans – One Man Shows 1958-1997

Toon Hermans - One Man Shows 1958 - 1997Toon Hermans was de eerste in Nederland die urenlang alleen op het toneel stond in een One man show. Later zouden velen zijn voorbeeld volgen. Hij bracht luchtige troostrijke liedjes en absolute onzin die de mensen onvergetelijk lieten lachen. Hierbij sprak hij rechtstreeks tot de harten van de mensen, in alle lagen van de bevolking en alle uithoeken van het land. Toon Hermans werd Nederlands populairste artiest, die verlaten straten veroorzaakte wanneer zijn shows in de huiskamers werden vertoond.

Deze heruitgave van de 11-delige box bevat alle 11 one man shows. Meer dan 26 uur materiaal. Ondertiteld voor doven en slechthorenden.