Category Archives: Anuar

Anuar – Gedreven

Anuar - gedreven

Voor een energieke, avontuurlijke avond pure stand-up comedy is het publiek bij Anuar aan het juiste adres. Na zijn goed ontvangen shows ‘Ik ben…’ & ‘Ongeremd…’ waren kreten als ‘een echt podiumdier’, ‘spannende, ongepolijste en rauwe stand-up’, ‘gretig, brutaal en origineel’ niet van de lucht. De Cameretten-winnaar (juryprijs 2004) is toe aan zijn derde solo: ‘Gedreven…’. Ook daarin geen lijn, diepgang, rode draad, verhaal, politieke kwesties of wereldverbeterende filosofieën, maar een scherpe stand-up-act en een stortvloed van grappen. Anuar wil de zaal heel hard laten lachen en dat doet hij goed. In ‘Gedreven..’ zie je een jonge hond en alles recht voor zijn raap!

Continue reading

Anuar – Ongeremd

dvdvoorkant

In Ongeremd… geen politieke kwesties of wereldverbeterende filosofie, maar een scherpe stand-up act van een comedian die rechtstreeks contact zoekt met het publiek. Anuar vertelt over de dingen die hij wil vertellen. Maar een ding is zeker… Er wordt met niets rekening gehouden!

 

 

 

Continue reading

Anuar – Ik Ben

dvdvoorkant1

In “Ik ben..” vertelt Anuar over de dingen die hij meemaakt, ziet, voelt, denkt, vindt, verzint en waar hij over fantaseert. Kortom: hij wil laten zien wie hij is. Opgenomen 23 februari 2008 theater De Kom te Nieuwegein.

 

 

 

 

Continue reading