Anuar - gedreven

Voor een energieke, avontuurlijke avond pure stand-up comedy is het publiek bij Anuar aan het juiste adres. Na zijn goed ontvangen shows ‘Ik ben…’ & ‘Ongeremd…’ waren kreten als ‘een echt podiumdier’, ‘spannende, ongepolijste en rauwe stand-up’, ‘gretig, brutaal en origineel’ niet van de lucht. De Cameretten-winnaar (juryprijs 2004) is toe aan zijn derde solo: ‘Gedreven…’. Ook daarin geen lijn, diepgang, rode draad, verhaal, politieke kwesties of wereldverbeterende filosofieën, maar een scherpe stand-up-act en een stortvloed van grappen. Anuar wil de zaal heel hard laten lachen en dat doet hij goed. In ‘Gedreven..’ zie je een jonge hond en alles recht voor zijn raap!

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE

 

Specs:  
Definition  SD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2011
Duration
Subtitles