Category Archives: Alex Agnew

Alex Agnew – Larger Than Life

alex agnew - larger than lifealex agnew - larger than life 3D (2)

 

 

 

 

 

 

 

In 2011 stond Alex Agnew 10 jaar op de planken en dat vierde hij met ‘Alex Agnew – Larger Than Life, best of 10 years Alex Agnew on stage’ in het Antwerpse Sportpaleis. Het was een samenvatting van de hoogtepunten van zijn drie avondvullende shows, De show zou niet op tour gaan, maar een éénmalige stunt worden: het Sportpaleis vullen. Het zouden er uiteindelijk 5 worden. Op 25, 26, en 28 februari en 4 en 5 maart 2011, vulden 63.107 fans tot 5x toe een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen voor de ‘éénmalige’ Best Of show: Larger Than Life, best of 10 years Alex Agnew on stage.

De ‘Best Of’-show ‘Larger Than Life’ van stand-upcomedian Alex Agnew in het Sportpaleis werd aangekondigd op 21 mei 2010. Exact één week na de aankondiging was de eerste show uitverkocht. Ook de extra tweede en derde show waren één maand later volzet. Om aan de wachtlijst tegemoet te komen, werd een vierde show en kort nadien nog een vijfde en laatste show toegevoegd aan de reeks. Nooit eerder deed een comedian in West-Europa hem dit voor. Een nieuwe trend werd geboren.

Opgenomen in 2011.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=sNEJOm4hSaw

Continue reading

Alex Agnew – Morimos Solamente

Alex Agnew - MorimosUntitled-6

 

 

 

 

 

 

 

Morimos Solamente (“Alleen maar sterven”) is de tweede voorstelling van comedian Alex Agnew. Zelf heeft hij daar niet veel meer aan toe te voegen, maar voor de mensen die niet kunnen beslissen zonder de mening van een ander hier enkele quotes:

“Agnew heeft alles in zich om de beste stand-upper van zijn generatie te worden, als hij het al niet is.”- Zone 03

“Agnew speelt met wat vele mensen denken, maar zelden of nooit durven te zeggen. Op zijn best is het satire die we in Vlaanderen zelden of nooit meer horen.” – De Standaard

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=HfQBP_4_N74

Continue reading

Alex Agnew – Ka-Boom

Alex Agnew Ka-Boom dvd hoesAlex Agnew - Kaboom -3d

 

 

 

 

 

 

 

Alex Agnew won in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het prestigieuze Leids Cabaret Festival. Hij won zowel de juryprijs als de publieksprijs.

Alex is het product van een Engelse vader, een Limburgse moeder en een overdosis (actie)films, superhelden, strips en veel muziek. Geen rustige, diepintellectuele humor, maar proud to be loud. Kortom, onvervalste rock’n’roll comedy! Razendsnel en zonder nuance, vertelt hij over zijn jeugd, muziek, films. Het imiteren van stemmen en geluiden bleek sowieso één van de sterke kanten van deze stand-up comedian te zijn. De manier waarop hij de liefhebbers van heavy metal op de hak nam, was niet alleen knap, maar ook hilarisch.

Opgenomen in 2006.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=aoZnclbWJhg

Continue reading