Category Archives: Bevergem

7 DVD comedy box – De bende van Bevergem

bevergem_7dvdbox_2Dbevergem_7dvdbox_3D

 

 

 

 

 

 

 

Nu verzameld in 1 7DVD box “De Bende Van Bevergem”
De comedy shows
Stand up en cabaret verenigd:
* Freddy De Vadder – In den beginne
* Piet De Praitere – NIEUWE DVD – Gekapt
* Ter Bescherming van de Jeugd – Het Beste Van
* Han solo – Multikul
* Preuteleute – Un-Butt-Plugged
* David Galle – D
* Gunter Lamoot – Rauwe Kloten

 

In de topserie van het najaar “Bevergem “ spelen ze respectievelijk Freddy, Claude, Kurt, Lozenzo, Kenny, Roste Thierry en Roste Stefan. Op een comedy-podium treden ze al jaren naar buiten als Freddy De Vadder, Piet De Praitere, Dries Heyneman – samen met Tim Goditiabois “Ter bescherming van de jeugd”, Han solo, Sebastien Dewaele uit Preuteleute, David Galle en Gunter Lamoot.
Tijd dus om die nieuwe lading fans (her)op te voeden met een kijk op hun ware aard, hun échte job, hun passie, hun beroep: COMEDY in al zijn vormen.
Uren kijkgenot!

Bevergem

bevergem_o-card_def.indd

bevergem cd 3d

 

 

 

 

 

 

 

De meest ‘hyperrealistische’ fictiereeks ooit over een West-Vlaams dorp met ontspoorde inwoners? Gedreven door misplaatste ambitie en ijdelheid. Bevergem, op zekere dag neemt stand-up comedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe.

De Bevergemnaars zijn  gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock&roll-figuur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn.

Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei klein burgerlijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes (en vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs.

In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft ten allen tijde de onbewogen beweger.

Met: Bart Vanneste, Han Coucke (Han solo), Freddy De Vadder (Bart Vanneste), Wannes Capelle, Maaike Cafmeyer, Piet de Praitere &Wim Willaert.