Category Archives: Najib Amhali

Najib Amhali – Alles Komt Goed

DVDinlay01Najib Amhali dacht het een jaartje rustig aan te kunnen doen. Maar zijn tegenstanders denken daar heel anders over. Met smerige complotten, hypergeavanceerde wapens en dodelijke virussen brengen ze zijn leven voortdurend in gevaar. Een femme fatale kruist zijn pad, zijn huis wordt vakkundig gesloopt en hij wordt gevangengenomen en gemarteld door de gevreesde Dikke Man. Hij dreigt te bezwijken op het slagveld dat zijn

eigen leven is geworden.

Maar uiteindelijk komt alles goed.

Met veel vaart, grappen en een flinke dosis zelfspot vertelt de cabaretier in Alles Komt Goed aangrijpende verhalen die uit zijn leven gegrepen zijn.

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Pq7_-AnBo1g

Continue reading

Najib Amhali – Zorg Dat Je Erbij Komt

Najib Amhali - Zorg Dat Je Erbij Bent

Na meer dan 200 shows, van Texel tot Maastricht, reed ik meer dan 18.000 km om voor 130000 toeschouwers op te treden, stond ik totaal 100 uur in de file, en kreeg ik 3 keer een black out. Tijdens de shows dronk ik meer dan 165 liter water, gebruikte ik meer dan 60 handdoeken, 76 batterijen, 3 paar schoenen, 4 broeken en 12  overhemden. Ik sloeg 20 drumstokjes kapot, er gingen 3 monitoren stuk, 2 microfoons en 24 lampen en kwamen er 79 laatkomers de show binnen. Ik at in meer dan 160 restaurants waarvan 45 erg slecht waren, 40 keer verbleven we in een hotel, ik zette 4000 keer een handtekening en ging met meer dan 2000 fans op de foto, we zijn 12 keer geflitst en betaalden voor 790 euro aan snelheidsovertredingen, en dan valt nu het doek voor mij, ik ga er een jaar tussen uit, maar kom weer terug met een show, veel plezier met de dvd en tot snel.

Opgenomen in 2008.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=7hr7jOPu-Mo

Continue reading

Najib Amhali – Most Wanted

image061

Najib Amhali werd in 1971 geboren in Marokko, maar groeide op in Nederland. Hij speelde in verscheidene films. Beter bekend is hij als cabaretier. In 1998 won hij het Leids Cabaret Festival. Sindsdien trekt hij met zijn shows met veel succes door het land. Most Wanted is zijn 4e theatershow. En deze show is tijdens de gehele tour uitverkocht geweest! Er kan dus met recht gezegd worden dan Najib immens populair is.

Opgenomen in 2005.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=OsPKif8ZfIg

Continue reading

Najib Amhali – Free Fight

DVDsleeve.indd

Een programma over de wereld en over Najib Amhali. En over de wereld met Najib Amhali.

Hij wil de wereld verbeteren, hij wil ingrijpen, hij wil zich verzetten, hij wil een vrij gevecht, zonder regels, maar wel met tekst. Hij begint met beuken, maar uiteindelijk zullen er wel weer witte duiven naar een blauwe lucht vliegen. Of juist niet?

Freefight. Je moet het gezien hebben, al is het maar één keer in je leven.

Opgenomen in 2002.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=7rBHimLww_A

Continue reading