Category Archives: Han Solo

Han Solo – Bedankt

HANSOLO_BEDANKT_POSTER_20150814_V02SPcheckhan solo bedankt - 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

Han Coucke mat zich enkele jaren geleden het alterego Han solo aan, waarmee hij zich profileerde als de eerste extreem-rechtse komiek van Vlaanderen (een titel die je met een serieuze korrel zout moest nemen).

Met zijn shows “Racist” en “Multikul” stond hij op de barricades, ging hij zijn volk voor, reikte hij oplossingen aan de verziekte politiek en bracht hij komisch heil om de gemoederen te bedaren…

Moet Han solo daarvoor bedankt worden? In principe niet. Maar hij zou het wel appreciëren…

In “Han solo bedankt!” krijgt het publiek de ultieme kans om Han solo te bedanken voor zijn jarenlange maatschappelijke inzet. In een decor waar de ‘Merci’ van afdruipt, krijgen we tonnen dubbele bodems, kilometers diepgang en een nog luider roepende Han Solo, alleen zo kan hij werken aan een betere wereld.

Han Solo – Multikul

Sleeve.inddSleeve.indd

 

 

 

 

 

 

 

Met “Racist” maakte TV- en theateracteur Han Coucke zijn gewaagd solodebuut als Han solo, de zelfverklaarde allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen. Met het gloednieuwe “Multikul” verkoopt Han solo een tweede politieke uppercut van formaat aan de huidige Vlaamse multikulti maatschappij…

Naast zijn carrière als comedian is Han Coucke tevens regisseur van Philippe Geubels, Freddy De Vadder, Ter Bescherming van de Jeugd, Steven Mahieu en Henk Rijckaert.

Opgenomen  in 2010.

Trailer: Niet beschikbaar.

Continue reading

Han Solo – Racist

han solo - racistHan solo- racist - 3D

 

 

 

 

 

 

 

“De eerste extreem-rechtse stand-up comedian in Vlaanderen”

Met Han Solo – alias theater/tv acteur Han Coucke – ook bekend als helft van het cabaretduo Gino Sancti – kende Vlaanderen twee jaar geleden zijn allereerste extreem-rechtse stand-up comedian.

In zijn solodebuut brengt Coucke een hilarische parodie van een doorgewinterde racist. Als Han solo brengt hij een uppercut toe aan alles wat naar extremisme ruikt en spuwt hij zijn (al of niet relevante) maatschappijkritiek over het publiek uit.

Zijn humor is grotesk, net als de politiek. Enkel met dit verschil: Han solo zegt wat hij denkt! En vooral wat u niet durft denken… In your face!

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-QepIo0ZPZo

Continue reading