Category Archives: Roue Verveer

Roue Verveer – Mans Genoeg

Roue Verveer - Mans Genoeg PackshotTien jaar stand-up. Tien jaar bij Comedytrain en Freshwagon.

Tien jaar touren langs de theaters. Wie Roué Verveer nu nog niet kent, heeft deze hele eeuw in coma gelegen. Wie Roué wél kent trouwens ook. Maar dan van het lachen. Want zijn programma’s staan zonder uitzondering stijf van de humor.

Zo ook zijn vierde show. Mans genoeg. Een voorstelling vol onderwerpen die je normaal niet zomaar even aansnijdt. Die je normaal gesproken zelfs probeert te vermijden. Maar die dankzij de touché van Roué onbedaarlijk op de schaterspieren zullen werken. Of de zaal zijn vrije lach de vrije loop laat? Kans genoeg in Mans genoeg! Wij verheugen ons. Op een feest. En ook vast op de komende tien jaar.

Opgenomen in 2011.

Trailer: Niet beschikbaar.

Continue reading

Roue Verveer – Voorwaardelijk Vrij

image258

Het gaat goed met Roué Verveer. De Volkskrant vindt hem “verfrissend geëngageerd” en het NRC Handelsblad roemt zijn fantasie: “Hij vuurt grappen ogenschijnlijk uit de losse pols af, alsof hij ze ter plekke verzint.” Geen wonder, want Roué maakt al jaren furore bij de Comedytrain met zijn mooie verhalen en scherpe improvisaties en in zijn theatershows buldert de gulle lach door de zaal.

Maar als het goed met je gaat, neemt de angst om het weer kwijt te raken toe. En dat is precies het verhaal achter ‘Voorwaardelijk vrij’. Verveer prikkelt, stemt tot nadenken, en doet dat met heel veel humor.

Voorwaardelijk Vrij is opgenomen in De Meervaart in Amsterdam.

Opgenomen in 2010.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qsWpgnqgDhQ

Continue reading

Roue Verveer – M.A.W.

Roue - MAW - FrontRoué Verveer heeft met zijn derde show M.A.W. een meesterstuk neergezet. Leuke verhalen met veel humor en zelfspot voor een breed publiek. Roué neemt geen blad voor de mond en gaat soms tot het randje, maar zonder dat dit kwetsend wordt. 

Op een sympathieke en luchtige wijze belicht Roué de maatschappij aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven. Op humorvolle wijze komen maatschappelijke onderwerpen aan bod waaronder: het ware verhaal achter aanslagen op vliegtuigen, de vooroordelen over Surinamers en de klaagcultuur in Nederland. Daarnaast laat hij zijn persoonlijke kant zien door bijzonder ontroerend te vertellen over het verlies van zijn vader.

Opgenomen in 2007.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2sMKqa4YpT4

Continue reading

Roue Verveer – R.I.P.

image262In zijn eerste stand-up show doet Roué Verveer (Weltevreden op 10, Tequilla, Hints, De tuttels) wat hij het beste kan; Mensen aan het lachen maken!

R.I.P. is een verzameling met hoogtepunten uit zijn twee eerste theatershows “Uit het niets” en “Eigen Vermogen”. Met hilarische anekdotes en met zijn unieke gevoel voor humor wist Roué pers en publiek te overtuigen van zijn bijzondere kijk op de wereld!

Ogenschijnlijk vuurt hij zijn grappen uit de losse pols af, alsof hij ze ter plekke verzint. Als messcherpe verteller en krachtige theaterpersoonlijkheid heeft Roué zich de afgelopen 8 jaar ontwikkeld tot een van de beste stand-up comedians van Nederland……..en dit is nog maar het begin!

Opgenomen in 2006.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=23poxXJUnZM

Continue reading