Roue - MAW - FrontRoué Verveer heeft met zijn derde show M.A.W. een meesterstuk neergezet. Leuke verhalen met veel humor en zelfspot voor een breed publiek. Roué neemt geen blad voor de mond en gaat soms tot het randje, maar zonder dat dit kwetsend wordt. 

Op een sympathieke en luchtige wijze belicht Roué de maatschappij aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven. Op humorvolle wijze komen maatschappelijke onderwerpen aan bod waaronder: het ware verhaal achter aanslagen op vliegtuigen, de vooroordelen over Surinamers en de klaagcultuur in Nederland. Daarnaast laat hij zijn persoonlijke kant zien door bijzonder ontroerend te vertellen over het verlies van zijn vader.

Opgenomen in 2007.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2sMKqa4YpT4

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2007
Duration 70 min
Subtitles