Category Archives: Thomas Smith

Thomas Smith – Thomas Smith Will Set You Free

thomas smith will set you freeNa het succes van ‘Alienman Smith’ stelt Thomas Smith zijn nieuwste show ‘Thomas Smith will set you free’ voor. In deze voorstelling heeft Thomas het over de ergernissen die zich voordoen tijdens het dagelijkse bestaan, zoals het mysterieuze gedrag van elektronische toestellen, fruitvliegen en kappers, maar ook de vernederende regels die we zelf bedenken, zoals het dragen van een fluovest als je autopech hebt.

De show gaat over de vlucht van dit alles in vreemde hobby’s als tuning en weekend-cowboys.
Thomas zal ook medeleven tonen voor oesters, dieren die hun best gedaan hebben om te kunnen overleven maar niet gerekend hadden op onze rare voorkeuren. Verder maak je ook kennis met Thomas Midgley. Hij is de uitvinder van o.a. freon en leert ons het belang van de juiste job te kiezen, zoniet kan er enorme schade aangericht worden. Al deze bedenkingen en nog vele andere, zullen het publiek gedurende ruim een uur even ‘bevrijden’ van de sleur van het dagelijkse leven. Een ervaring die meer dan de moeite waard is.

Opgenomen in 2010.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=qSyKgN6BTug 

Continue reading

Thomas Smith – Alienman Smith

image351“We zijn allemaal hopeloos’. Tot daar het statement van deze voorstelling. Verder is het

mogelijk om met woorden, leestekens en grammaticale regels, volzinnen te vormen die u zouden kunnen tonene wat er zo nog allemaal gaat gebeuren in deze voorstelling, maar ook de teksten die dat doen zijn allemaal hopeloos, want het enige dat zij willen bereiken is dat u de dvd koopt. In dit programma heeft ‘nederlandse engelsman wonend in Antwerpen’ Thomas het over oa. Astronauten, hoeren, hernia’s, nekbanden, loodgieters, alsook apen, Vikingen van Hoboken, ziekenhuizen, lichaamsvocht, Aliens en verstommende uitdrukkingen!

Opgenomen in 2008.

Trailer: Niet beschikbaar.

Continue reading