thomas smith will set you freeNa het succes van ‘Alienman Smith’ stelt Thomas Smith zijn nieuwste show ‘Thomas Smith will set you free’ voor. In deze voorstelling heeft Thomas het over de ergernissen die zich voordoen tijdens het dagelijkse bestaan, zoals het mysterieuze gedrag van elektronische toestellen, fruitvliegen en kappers, maar ook de vernederende regels die we zelf bedenken, zoals het dragen van een fluovest als je autopech hebt.

De show gaat over de vlucht van dit alles in vreemde hobby’s als tuning en weekend-cowboys.
Thomas zal ook medeleven tonen voor oesters, dieren die hun best gedaan hebben om te kunnen overleven maar niet gerekend hadden op onze rare voorkeuren. Verder maak je ook kennis met Thomas Midgley. Hij is de uitvinder van o.a. freon en leert ons het belang van de juiste job te kiezen, zoniet kan er enorme schade aangericht worden. Al deze bedenkingen en nog vele andere, zullen het publiek gedurende ruim een uur even ‘bevrijden’ van de sleur van het dagelijkse leven. Een ervaring die meer dan de moeite waard is.

Opgenomen in 2010.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=qSyKgN6BTug 

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 53 min
Subtitles