Category Archives: Freddy de Vadder

Freddy de Vadder – In Den Beginne

sleeve_3.indd

 

sleeve_3.indd

 

 

 

 

 

 

 

Freddy De Vadder mijmert en  filo-sofeert ook over de begindagen van z’n eigen carriè en over z’n jaren-lange tochten doorheen theaterzalen, jeugdclubs, festivals, ker-missen en “baancafé’s”… Hilarische taferelen over kaffiefilters, maar ook de trotse verhalen over z’n ontmaagding, z’n dikke pisse en veel ongemeen grap-pige verhalen uit z’n lange carrière…

Opgenomen in 2013.

 

Continue reading

Freddy de Vadder – Gaat Naar De Bakker

Freddy de vadder - freddy gaat naar de bakker 3DIn z’n vorige show ‘ICOON’ bleek Freddy eens te meer een vooruitziende chroniqueur van deze tijd. Het vorige programma hekelde ondermeer de absurde dominantie van het economische in ons denken en zie… Nu is Freddy klaar voor een volgende hoofdstuk in zijn hoogstpersoonlijke autobiografische cabaret en deze keer is iedereen het er al lang over eens: het wordt zoals altijd een verrassend hilarische trip!

‘Freddy gaat naar de bakker’ is de volgende episode in het leven van onze favoriete marginaal. Alhoewel marginaal… Door het toenemende succes dreigt de rijzende ster even het slachtoffer te worden van een identiteitscrisis. Onze toogfilosoof moet zich namelijk leren handhaven tussen de beau monde en zich aanpassen aan een voor hem nieuwe levensstijl. Went Freddy aan de dedain van de aristocraat? Of wordt hij één van hen?

Opgenomen in 2011.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Xc5C2aIROm8

Continue reading

Freddy de Vadder – Icoon

image320Bijna vervolgd door een niet nader genoemde winkelketen, het waarom ontgaat ons…..maar hier is’m dus. De nieuwe dvd van Freddy de Vadder.

In de show Icoon geeft Freddy de Vadder z’n eigen opportunistische kijk op maatschappelijk prangende thema’s en je krijgt bovendien een pak boekhoudkundige tips voor de crisis mee!
Zoveel optredens en een gestolen brommertje later is de show klaar om op het tv – kijkend en dvd – minnend publiek losgelaten te worden….”wulk?!”

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=jHmxv_2Kyb8

Continue reading

Freddy de Vadder – Gearrangeerd

freddyDeVadder hoesfotofreddy de vadder - gearrangeerd - 3d

 

 

 

 

 

 

 

Als de West-Vlaamse kettingrokende Freddy De Vadder schuimt Bart Vanneste de laatste jaren onafgebroken theaters, clubs, festivals, kermissen en ‘baancafés af’.

Vorig jaar bevestigde Freddy zijn positie in het koppeloton van Vlaamse comedians met fel gesmaakte passages in Comedy Casino (Canvas) en met zijn theaterprogramma “Gearrangeerd” .

In deze show gaat Bart Vanneste dieper in op zijn alter ego Freddy De Vadder.

Opgenomen  in 2006.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=skN3nqbqo7o

Continue reading