Category Archives: Wouter Deprez

Wouter Deprez – Je Zal Alles Worden

1002004012034573Na jaren grapjasserij en geginnegap verlaat gevierd komiek Wouter Deprez de comedy.

Eindelijk legt hij de onnozele lauweren die de massa hem toekende, af. Eindelijk zegt hij het gemakkelijk succes vaarwel om het lichtend pad van de literatuur in te slaan. Ook al loopt dat pad niet altijd over rozen. Ook al brengt die persoonlijke groei ook de noodzakelijke groeipijnen met zich mee.

Op deze dvd volgt u Wouter Deprez op zijn literaire veroveringspad. Met deze dvd krijgt u het gevoel dat u één van de eenenveertig à tweeënveertig genodigden was, die literaire avond in Huis Minne, in Nukerke. Of Maarkedal. Wouter komt op zoveel plaatsen.

Opgenomen in 2011.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wem7hqV4z6Y

Continue reading

Wouter Deprez – Eelt

image288Met deze voorstelling wil Wouter graag een doorlopend verhaal vertellen, een personage spelen en naast humor ook ontroering opwekken. Hij werkt opnieuw samen met Randall Casaer. Ondertussen snapt Wouter af en toe beter wat Randall hem allemaal duidelijk probeert te maken. Wouter speelt in de voorstelling een theatrale en extraverte versie van zijn eigen vader, in een poging om hem beter te begrijpen. Ook alle toeschouwers spelen hun vader. Het levert zeer grappige, maar vaak ook zeer ontroerende gesprekken tussen artiest en publiek op. De voorstelling krijgt extra glans door het indrukwekkende lichtplan van Bruno De Cock. De reacties zijn unaniem laaiend, enkele zelfverklaarde bewakers van de zuiverheid van het genre vragen zich af “of dit niet eerder theater dan comedy is”. Wouter is blij dat hij daar van zichzelf niet mee bezig moet zijn.

Opgenomen in 2009.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1ogJEkiUw7U

Continue reading

Wouter Deprez – War

1002004006044701De Vlaming Wouter Deprez begint zijn voorstelling gewoon tussen het publiek. Hij heet iedereen welkom, deelt hier een schouderklopje en daar een complimentje uit en gaat vervolgens het podium op. Voor een groot schoolbord gooit hij zijn publiek meteen in het diepe: er moet gezongen worden, en daar kunnen we punten mee verdienen. Het blijkt het begin van een wedstrijd waarbij het publiek het opneemt tegen Deprez. Hij stelt vragen, verzoekt om hulp, beloont eerlijk gedrag, maar straft ons ook genadeloos af als we iets verkeerd doen. Alles om maar de hoogste score te behalen, die hij netjes bijhoudt op het bord.

Opgenomen in 2007.

Trailer: Niet beschikbaar.

Continue reading