Category Archives: Rooyackers, Kamps & Kamps

Rooyackers, Kamps & Kamps – 4

rooyackers kamps en kamps -  4

Rooyackers, Kamps & Kamps, bestaand uit Bor Rooyackers, Tim Kamps en Wart Kamps, hebben hun vierde theaterprogramma met weinig verbeelding ‘Rooyackers, Kamps & Kamps 4?’ genoemd. In vergelijking met de voorgaande programma’s maken ze nog steeds kwajongens-cabaret, maar doen dat op dergelijk briljante manier dat het leuk blijft. Tenminste, voor een deel van het publiek, want niet iedereen zal gecharmeerd zijn van deze opeenstapeling van flauwiteiten, kolder en geniale invallen.

 

Continue reading

Rooyackers, Kamps & Kamps – 1 & 2

rooyackers kamps en kamps - 1 en 2

Zij sloten zich aan bij het agentschap Hummelinck Stuurman en begonnen te schrijven aan hun eerste, titelloze, theaterprogramma, dat een snelle mix werd van absurdisme, mime, muziek en dans. Ze gaven zelf de term zapcabaret aan hun stijl, vanwege de korte stukjes, die in hoog tempo opvolgden.

Op 5 november 2001 ging hun tweede voorstelling Rooyackers, Kamps & Kamps 2 in première. Dit programma had meer verhaal en werd gespeeld rond een bank, die de barrière vormde tussen de wereld voor en de wereld achter de bank. Het grootste verschil tussen het eerste en het tweede programma, was dat vanaf het tweede programma duidelijk gebruik werd gemaakt van een decor.

Continue reading