gescande-packshot-zingt“In een tijd waarin vocale jazz op een zouteloze verhalingsoefening lijkt van wat al eerder, vaker en beter is gezongen, is daar opeens Hans Teeuwen. Bijgestaan door een geweldig kwintet waagt Teeuwen zich aan de standards die hij via zijn held Frank Sinatra heeft leren kennen. Hij doet dat met een gedrevenheid die ongekend is. De scherpte van Sinatra wordt gecombineerd met het explosieve van Nick Cave. In één klap heeft Teeuwen zich neergezet als een van de beste hedendaagse jazzvocalisten. Teeuwen is een eenmans Rat Pack, wiens perfecte frasering dit tijdloze repertoire van nieuwe inhoud en relevantie voorziet.” – Eric van ‘t Groenewout – The Hague Jazz

Opgenomen in 2007.

Trailer: Niet beschikbaar.

Specs:  
Definition SD
Audio 5.1+2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2007
Duration 87 min
Subtitles NED