Arnout_2D_lo

Arnout van den bossche - relatiefluisteraar_3D_lo

 

 

 

 

 

 

 

In 2009 liet de jury van Humo’s Comedy Cup (Urbanus, Guy Mortier en Tom Lenaerts) zich overtuigen door de subtiele en originele observatiehumor van Arnout Van den Bossche en bekroonde hem tot winnaar van Humo’s Comedy Cup. Nog datzelfde jaar kaapte hij ook de hoofdprijs weg op het Deltion Cabaret Festival in Nederland.

En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste 3 van het Vara Leids Cabaret Festival , toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland! Tijdens de finalistentournee doorheen heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma “De Relatiefluisteraar”.

In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort “motivational seminar” voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde “Relatiefluisteraar” doorspekt met levendige interacties en herkenbare observatiehumor.

Fijnzinning, herkenbaar en vermakelijk raak!

Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met een originele én interactieve show waaraan je samen met je partner nog vaak zal terugdenken.

Arnout Van den Bossche was reeds te zien in De Laatste show (Eén), Zonde van de Zendtijd (Canvas), De Bovenste Plank (Eén), 1000 Zonnen en Garnalen (Eén) en Man bijt Hond (Eén).

Persquotes
“Hou vooral Arnout in de gaten, want die maakte behoorlijk wat indruk!”
De Standaard

“De show zit steengoed in elkaar… De zaal speelt het interactieve spel van de relatiefluisteraar mee en de formule werkt. Van den Bossche zet een act neer waar iedereen iets in herkent en smakelijk om kan lachen.”
Jasmijn Mioch, recensent Leidscabaretfestival.nl

“Hij weet het universele thema op een simpele, maar doeltreffende manier vast te pakken. Zijn grappen zijn origineel en ook technisch snapt Arnout hoe hij de grappen moet brengen.”
Camedy.nl

“Arnout maakt met deze performance duidelijk dat hij binnen het Vlaamse comedycircuit zijn plek … al heeft.” Jury Humorologie

“Een verrassende Arnout Van den Bossche weet het publiek duidelijk te bekoren.”
Het Nieuwsblad

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE  World

 

Specs:  
Definition  HD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2014
Duration  77 min
Subtitles