thomas-A2.inddVoor het eerst in acht jaar staat Thomas van Luyn weer solo in het theater. Tussen de glamour van zijn TV-werk en de mufheid van zijn Volkskrant-columns, mag hij even vrij ademhalen in de toverwereld van zijn podium. Een wereld die aaneenhangt van onzin en muziek. Laat u niet van de wijs brengen: ook al heeft de De Volkskrant het over “”kunstige dwarsverbindingen, luchtige verbale staketsels die hij vervolgens volhangt met theatrale toverballen, poëtische frivoliteiten en muzikale verrassingspakketjes”” het zijn gewoon grapjes en liedjes. En waar ze schrijven dat hij “”Geniale clown en verteller”” is, bedoelen ze gewoon een malle eppie. Aangezien hij helemaal alleen op het podium staat, zou hij het erg waarderen als er publiek komt, dat scheelt een stuk. Welkom in de wonderlijke wereld van Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit.

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE

 

Specs:  
Definition  HD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2014
Duration
Subtitles