Untitled-2

Het onvermijdelijke feit is dat Dolf Jansen – rasartiest, mooiprater, nadenker, dichtregelaar, hoofd afdeling Ad rem van de gemeente Ouderamstel – zijn 50e verjaardag nadert. In de zomer van 2013. Nu is zijn streven dit: nog een keer de absolute topvorm bereiken, fysiek, mentaal, als atleet, artiest, als mens zelfs. Die zoektocht, langs masseurs met handen groter dan zijn hoofd, therapeuten anderszins, knijpers krakers knoeiers, van helemaal mindfull naar full body experience, levert een fascinerende voorstelling op over de man en zijn grenzen. En de TOPVORM die nog in hem blijkt te huizen. Wellicht… Verhalen, improvisatie, hilariteit tot voorbij het balkon, poezie, audiofragmenten van pijn en genot en een rusthartslag van 38. Cabaret! Theater! Heel heel diep gaan!! Kortom: Dolf Jansen in TOPVORM!

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE

 

Specs:  
Definition  HD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2014
Duration
Subtitles