NigelWilliams_2nigel williams - bekendt 3d-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb ‘Nigel Williams beken(d)t’, mijn zesde zaalshow, opgenomen in de kelder van boekhandel De Groene Waterman in Antwerpen. Waarom?

Omdat echte stand-upcomedy leuker is in een intieme sfeer en zo kan jij vanuit jouw luie zetel thuis doen alsof je moeite hebt gedaan om naar een live optreden te gaan. Trouwens, het werd in deze verzuurde maatschappij op drift, beter geacht om de liveshow in een verborgen kelder te spelen. Anders hadden we uit veiligheidsoverwegingen zeker para’s moeten optrommelen om me te bewaken terwijl ik mijn versie van de waarheid aan het verkondingen was (zonder cartoons uiteraard).

‘Beken(d)t’ is een rant vanuit de onderbuik, een blik in mijn hoofd waar gedachten razen, meningen groeien, stemmen om ter luidst roepen en waar het geweten knaagt: van de eenzaamheid van een ziekenhuiskamer tot de overblijfselen van de Berlijnse muur, van semi BV-schap tot de marteling van onze consumptiemaatschappij, van het misbruik van pijnstillers tot het zichzelf te ernstig nemen, van zwartgeschminkte politici tot het redden van het milieu.

Bedankt dat je deze show koopt / bekijkt (of steelt). Ik wens je er een dik uur genot mee.