cd_opdruk_2Je kent Ann Helena Kenis meer dan waarschijnlijk als de doldwaze ‘Kringloopvrouw’ uit Belgium’s Got Talent eerder dit jaar op tv. Daar overtuigde ze alvast jury en publiek met haar ultieme feel-good cabaret.

De is een  echte spring in’t veld die tijdens haar vorige leven in de banksector tot vaststelling kwam dat ze iets miste: een podium. Sindsdien haalde ze die schade meer dan in en zo won ze onlangs het Cabaret Concours Vlaanderen én het Parkstad Cabaret Festival.

Geniet van deze knotsgekke cabaret-voorstelling waarin absurditeit en gênant herkenbare situaties worden overgoten met een muzikaal sausje.

Ann Helena stelt prangende vragen:
‘U bent getrouwd, gescheiden of heeft plannen in die richting?’ ‘Wat is het ‘geluk’ en ‘waar is het te koop?’ maar geeft ook verlossend grappige antwoorden.

Ze zal je al kietelend redden, maar het kan een beetje schuren. Bonus: alle gekheid op een muzikaal stokje!