PIA15014 | Comedy op Vinyl - Piv Huvluv v2.inddLet op: Vinyl!

Piv Huvluv was 25 jaar leerkracht; is reeds 20 jaar comedian, muzikant en nu ook sinds 5 jaar acteur! U zag ‘m misschien eerst als commissaris in “Eigen Kweek” maar al 20 jaar speelt hij in alle uithoeken van Vlaanderen – van het kleinste café tot het grootste theater – en bouwt hij gestaag een trouw publiek op. Zijn aanhang drukt hem tegen de borst vanwege zijn herkenbare humor, zijn authentieke en meeslepende vertelstijl met het onmiskenbare
Oostendse accent, zijn onafscheidelijke vinylplatencollectie als soundtrack op de mp1 en zijn talent om zowel jong als oud in te palmen met verhalen die nu eens nostalgisch klinken en dan weer recht uit het leven zijn gegrepen. Altijd ontwapenend en nooit aanstootgevend. Kortom, ongecompliceerde humor voor het allerbreedste publiek.
Deze dubbel-lp is voor de vinylfanaat in Piv een mijlpaal in zijn carrière. Ze bevat een greep uit 3 theatervoorstellingen, namelijk Stand-up 4 Kids (Piv is de enige comedian die “stand-upt” voor kinderen vanaf 8 jaar), Speeltijd ( Piv’s ‘coming of age’-theatershow) en Yolo! (Piv’s recentste theatervoorstelling)

Kant A
Meester Piv op de speelplaats (*)
Met de K-Way op schoolreis (*)
Meester Vandaele (*)

Kant B
Cup of Care (°)
Speeltijd op zolder (Boney M) (^)

Kant C
Speeltijd in de kelder (^)

Kant D
Overval in Oostende (°)
Zomer in Oostende (°)

(*) Uit Stand-up 4 Kids, live opgenomen in CC Zwanenberg te Heist-op-den Berg (2012)
(^) Uit Speeltijd, live opgenomen in CC Zwanenberg te Heist-op-den-Berg (2012)
(°) Uit Yolo!, live opgenomen in CC De Spil te Roeselare (2015) °)