DVD-inlay_softbox_standard_BL1426Lenette van Dongen stoot door met haar overweldigende programma NIKÈ. Bruisend van energie en kracht als NIKÈ, godin van de overwinning. Terwijl de rest van de wereld de buitenkant verfraait en zich tot engel probeert te boetseren gooit Lenette de deur naar de waarheid open. Ze is 50 jaar en de schaamte voorbij. Wie zonder angst wil leven moet durven tegen te vallen. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: “Hoe eerlijker we vanavond zijn, hoe leuker het wordt”. In NIKÈ maakt zij die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Opgenomen in 2009.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=GDiQcHA5cDg

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2009
Duration 120 min.
Subtitles