louise-korthals-cleanKorthals wilde wat meer ballen laten zien in haar tweede programma Zonder Voorbehoud en dat deed ze! Evenals de landelijke pers, die bijna niet genoeg ballen en sterren leek te hebben om deze voorstelling mee te belonen in hun recensies. Maar liefst drie kranten kenden alle vijf sterren toe, waaronder de Volkskrant: ‘Louise Korthals komt op in een petticoat, met pianist Erik Verwey als een zak aardappelen over haar schouder. Ze zet hem neer achter de piano, klimt op het verhoogde podium in de vorm van een pistool en zet een rock-‘n-roll in om van te watertanden: Wie zijn kop niet durft te stoten, maakt nooit contact. Zo, dat is even binnenkomen. En je denkt, als ze dit niveau weet vast te houden, hebben we een lekkere avond. Dat doet ze, in allerlei standen, in allerlei stemmingen en vaak met nog een extra schepje erbovenop. De Neerlands Hoop-jury, die aankomend talent met toekomstperspectief moet belonen, had het in 2013 zelden zo makkelijk. Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent.’ Oftewel: deze vrouw mág u niet missen!