gchoogendonck - 20120323 - Henk Rijckaert - Het Experiment (c)BartVanPeerDe voorbije 2 jaar was Henk Rijckaert met zijn theatershow ‘Het Experiment’ te gast in menig cultureel centrum in Vlaanderen. Zo ook in de schouwburg van Roeselare, waar de voorstelling werd vereeuwigd op beeldschijf. Het resultaat daarvan is vanaf zaterdag 27 oktober, morgen dus, beschikbaar op dvd.

In ‘Het Experiment’ maakt Henk komaf met de vele leugens die we als kind geloofd hebben en misschien nog steeds geloven: ‘Veel wortels eten, is goed voor je ogen’ en ‘Als je in het zwembad plast, wordt het water groen’.

Gedaan met dagelijks door iedereen belogen en bedrogen te worden. Hoog tijd om keihard terug te slaan. Tijd om al die smeerlappen te verpletteren onder één grote wereldomvattende leugen. Henk Rijckaert leert zijn publiek zelf liegen en bedriegen. Zonder gestraft te worden en zonder ook maar één grammetje spijt.

Verwacht experimenten, wetenschappelijke bevindingen, erg veel leugens en een muzikale apotheose. Maar verwacht bovenal een geestige avond.

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=m1Fb7AMhIUc

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 102 min.
Subtitles