Na het afronden van de succesvolle trilogie Achterklap -Doortocht – Hoogspanning is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in de vorige voorstellingen vooral over een opeenstapeling van de zin en onzin van ons vluchtige bestaan ging en over de vermoeiende zoektocht naar nostalgisch geluk, beslist Adriaan Van den Hoof deze keer ‘thuis’ te blijven. Letterlijk en figuurlijk het podium als zijn natuurlijke habitat te beschouwen. De wereld observeren vanuit de zetel en zich met hand en tand verzetten tegen FOMO (Fear Of Missing Out), het gesprek met zichzelf aangaan en beslissen om de deur naar buiten toch maar gesloten te houden.

“Nee, het was gisteren ook al laat” is het antwoord op een vraag, maar wat die vraag is of inhoudt, komen we samen met hem te weten in zijn nieuwe voorstelling! Is een man alleen in goed gezelschap of wordt het beest in hem wakker?

Nee, het was gisteren ook al laat.
De vierde solo-voorstelling van Adriaan Van den Hoof.

I don’t want to be alone, I want to be left alone.”
 – Audrey Hepburn

De voorstelling werd opgenomen voor een levend publiek in Het Depot in Leuven.