Xander De Rycke - mijn zwarte paradeXander De Rycke - mijn zwarte parade 3D

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2011 ging Xander in premiere in de stadsschouwburg van Brugge met zijn tweede show getiteld “Mijn Zwarte Parade”. Xander beschrijft de show als ‘Nog grappiger, nog snediger en vooral nog donkerder dan ooit voordien’. Maar wees gerust, het wordt niet allemaal depressief. De magere comedian en grapdichtheid blijven aanwezig. Tenslotte werd ook de vorige show als ‘donker en satanisch’ omschreven, maar uiteindelijk bestond deze ook alleen maar uit trollen, vlinders en andere sprookjesfiguren zoals Regi Penxten. In een digitaal tijdperk dat het eindelijk toelaat, praat Xander over al zijn interesses. Films, tv, videospelletjes, monsters, spoken en nog veel meer zal je horen in Mijn Zwarte Parade. De blockbuster comedy voorstelling van het jaar is gearriveerd en ze is epischer dan ooit!

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=bJAaPiY6k_U

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 176 min.
Subtitles