Iwein Segers - De Comeback 3DVerrassend en visionair zo kan je tweede voorstelling ‘De Comeback van Iwein Segers’ wel noemen. Deze stand-up comedy show werd opgenomen in April 2012 in Staminee De Living, Heist o/d Berg,  maar Iwein gaf toen al tekst en uitleg bij de hypes en trends die nog zouden komen. Waar hij in zijn eerste theatershow nog alles deed om de zogenaamde stand-up regels onderuit te halen, gebruikt hij nu de typische stand-up setting en dito trucjes om zijn verhaal te vertellen.

Op het moment dat Yevgueni, Gunter Lamoot en Alex Agnew er zogezegd mee stoppen, is Iwein hen al voor, hij maakte dan ook al een comeback nog voor het in Vlaanderen populair werd ! Uiteraard alluderend op alle grote bands en allerlei idolen die nog eens samen komen om te cashen. Sluw als hij is was het gerucht dat hij er mee zou stoppen dan ook al rond gestrooid in 2011…

Allemaal fake en gespeeld ? Ja en nee, het verzonnen verhaal werd waarheid. Onze held hield zich onledig met reclame, film en tv waardoor comedy er een beetje aan in schoot. Het werd dus een echte comeback. En deze verschijnt begin november op dvd.

Zoals steeds lacht Iwein met zichzelf maar ook met politiek, kleinkunst, nieuwe zenders, ouwe zenders, alle andere komieken en zijn grote nemesis Erwin Degers. Een diepte-interview met deze laatst genoemde zonderlinge kunstenaar wisselt trouwens de verschillende sketches en gekkigheden af.

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6wUoisXaJGA

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 88 min.
Subtitles