SupervrouwIn dit wervelend spektakel vraagt Superbarbie Els zich af hoe iemand het in ‘s hemelsnaam volhoudt om aan al de eisen die vandaag de dag aan mannen en vrouwen gesteld worden te voldoen! Om succes te hebben moet je gezond zijn, tieten én hersenen hebben, een imago én geld hebben, opgewekt én goed zijn voor de mensen om u heen, een belangrijke job én toch veel vrije tijd hebben. Daar wordt je ofwel depri of een echte freak van ! Of zoals de Schepper het zelf zegt, het is tegenwoordig niet meer gepermitteerd om nog normaal te zijn, ge moet nu super zijn.

Superbarbie Els gaat paaldansen; wordt gezondheidsfreak; vraagt raad aan haar alter ego: de haai; gaat samen met het publiek ontstressen; bezoekt Tirol in lederhosen en vraagt haar sullige broer en haar beste vriendin, de Gentse Rita, op bezoek. Om dan tot het besluit te komen dat geluk vaak te vinden is in kleine eenvoudige dingen of op de meest anonieme plaats ter wereld zoals een tankstationnetje op weg naar huis.

Opgenomen in 2007.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ThlaqnhkqE4

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2008
Duration 70 min.
Subtitles