Diederik van Vleuten - Daar Werd Wat Groots Verricht PackshotNog nooit is er in het theater zo aangrijpend verteld over de val van Nederlands-Indië als in Daar Werd Wat Groots Verricht. En zelden werd een solodebuut zo unaniem geprezen. Ruim twee uur lang vertelt Diederik van Vleuten over het leven van zijn oudoom Jan in de voormalige kolonie. Een jonge planter ziet de Tweede Wereldoorlog in Azië op zich afkomen.

Een schokkend en ontroerend verhaal van opkomst en ondergang, nederlaag en overwinning. Een epos tegen het decor van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië en de verschrikkingen van de interneringskampen, waarin aan het eind van alles de liefde overwint.

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=NhuSXbXD4ts

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 145 min.
Subtitles