Herman Finkers - Carnaval Der DierenIn deze show uit 1993 maakt hij gebruik van de titel en de muziek van Saint Saëns. Deze prachtige muziek, gespeeld door het Valerius Ensemble is redelijk bekend, al zal je de naam niet meteen iets zeggen. Camille Saint-Saëns werd in 1835 in Parijs geboren en stief in 1921 in Algiers. Hij was een groot componist en schreef o.a. Carnaval Des Aunimaux (Carnaval Of The Animals). Dit stuk, geschreven als kamer muziek stamt uit 1886! En nog zullen er delen van de muziek zijn, die de hedendaagse jongeren ook kennen.

Herman geeft zijn eigen draai aan dit stuk en voert dit met veel verve en humor op.

Opgenomen in 1993.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=I8NDDu7twf4

Specs:  
Definition SD
Audio Dolby Digital Stereo
Ratio 4:3
Year of recording 1993
Duration 101 min.
Subtitles