image160

Jansenpraat gaat over waarheid, en dus over liegen. Relaties, politiek, het opvoeden der kinderen, K3, taxichauffeurs en transseksuelen en het enige juiste antwoord op de vraag ‘papa, is Sinterklaas een pedofiel?’ Jansen liegt de waarheid harder, mooier en welgemeender dan ooit iemand in de geschiedenis  van het Nederlandse cabaret. En dat is echt waar!!

Dolfdurft gaat op alle niveaus verder dan Jansenpraat een jaar eerder: meer grappen, meer poëzie, meer vragen, meer antwoorden, meer onnodige beledigingen van welwillend publiek (Doetinchem! Waalwijk!!). Meer, kortom. En Springsteen, en Johnny Cash en Haile Gebrselassie… je moet maar durven. Dolf durft.

Opgenomen in 2005.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=j0KXX6gi6Y4

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2005
Duration 240 min.
Subtitles