Dolf Jansen Oudejaars 2010 SJB_booklet_DEF.inddOudejaars 2010 maakt in 90 minuten meer duidelijk over dat jaar, de mensen die er echt toe doen, de gebeurtenissen die u echt geraakt hebben en (natuurlijk) de psyche van de vrouw dan enig andere voorstelling die ooit ergens gemaakt is. Laat staan door Dolf Jansen in 2010. En dat zegt hij met de kennis die hij nu heeft! Intelligentie, emotie, inzicht, improvisatie, energie en hier en daar een kwinkslag.

Dolf Jansen tapt vooral uit meerdere vaatjes. het is snel en leuk, ‘zeg maar’ stand-up comedy. Maar ook met persoonlijke statements. Cabaret, zeker wel. En rock’n’roll. Interactief? Vanzelfsprekend. Hoe meer het geacht publiek er doorheen roept, hoe liever het Jansen is… Met een special guest: mr. a balladeer!

Ook op deze DVD als extra de voorstelling uitslag die speciaal gemaakt is rondom de verkiezingsuitslag in 2010.

Opgenomen in 2010.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=9xFDrykmd7k

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 200 min.
Subtitles