Dolf Jansen - Altijd Verder SJB_booklet_DEF.inddAltijd Verder is een voorstelling over waar het leven ons brengt, over durven af te slaan en een spannende route te nemen. Over diep gaan en daardoor veel verder komen dan je ooit had durven dromen. Waarbij ik garandeer dat ik gewoon de kranten heb gelezen. Daar van alles van vind. En een stapel grappen en gedichten meeneem.

Altijd Verder is  vernoemd naar het boek – 366 goedgeschreven pagina’s! – dat ik schreef over hardlopen, zweten, sex, kilometers wind tegen, zon op je bolletje, trainen in je ogen, startschoten en finishlijnen, pasta tot je ploft, sportdrank tot je spuugt, pijn en genot. Over het leven dus eigenlijk.

Opgenomen in 2010.

Trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=3z_ysZOmbio

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 90 min.
Subtitles