sqeGWSExpU8asrcZfOC4GXq82emWijzer geworden door de jaren, volgezogen met de allernieuwste inzichten heeft Lebbis het gedurfd een programma over de evolutie te maken.Ja, de evolutie. De bron van alles. En daar kloppen dingen niet aan.Na het schrijven van het gelijknamige boek is dit De Film van Het Boek.Over waar we heen gaan als mensheid en hoe het allemaal nog goed kan komen. Een prachtige voorstelling over de mensheid gezien vanuit de ruimte. We zijn nog niet verloren, maar dan moet u wel naar Lebbis luisteren. Met humor en veel onverwachte verbanden die u de ogen zullen openen. U zult als een ander, rijker mens na deze avond gaan slapen.

Opgenomen in 2005.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=SSgyDvnm4wQ

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2005
Duration 200 min.
Subtitles