steven mahieu mahieusteueus packshotSteven Mahieu - Mahieustueus 3D

 

 

 

 

 

 

 

Mahieu stapt in de ring. Een pluimgewicht, maar razendsnel. Bovendien zit winnen in het bloed. Zijn vader won in 1989 de vechtscheiding tegen zijn moeder.  Een onterechte knock-out? Wie vrij van zonde is, werpe de eerste steen. Mahieu werpt geen stenen; met rake humor stript hij elke onverantwoordelijke mens.

 

Mahieu zou echter niet “MAHIEUSTUEUS”* zijn, als hij niet tegelijk met knap uitgekiende oplossingen op het canvas kwam: voor dronken chauffeurs, voor de minister van migratie- en asielbeleid, maar ook voor zichzelf op het moment dat de biologische klok van zijn geliefde afgaat…

Opgenomen in 2013.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=a36XCiiIlkM

Specs:  
Definition SD
Audio
Ratio 16:9
Year of recording 2013
Duration 83 min
Subtitles