karin bloemen - jubileum showOp 27 oktober 1983 was de première van de musical De zoon van Louis Davids, het eerste professionele optreden van Karin, de eerste in een lange reeks grote successen. Precies 25 jaar later, op 27 oktober 2008, kwam haar Jubileum dvd-box uit met daarop vele hoogtepunten uit die 25 jaar en vierde Karin dit jubileum met een grote show in Carré. Een heerlijke, lange avond terugblikken, met een propvolle zaal en camera’s om het te registreren. Met lieve collega’s, die allemaal nog eens die ene act en dat ene lied kwamen performen, zoals Adelheid Roosen, Marjolijn Touw, Stanley Burleson, Cor Bakker en Gerard Joling. De show werd op Oudejaarsavond 2008 uitgezonden door de VARA, maar natuurlijk niet helemaal.

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=B_jLgcLcp1g

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2008
Duration 61 min
Subtitles