image206Welkom, audiovisuele gourmet, bij de meer dan verrukkelijke “Mike en Thomas Show”. Geniet van de Muzikale Glamourcomedyquiz die een ieder verbaast, en behaagt op manieren die tot op heden onbekend waren (en strafbaar in een aantal landen). In uw handen heeft u het eerste seizoen, een seizoen met de eerste wankele pogingen van Thomas van luyn en Mike Boddé om tot een gelikte show te komen. Daartoe laten ze onder anderen Jan Vayne en Tanja Jess
aan deze show likken, maar bijvoorbeeld ook Dennis vd Geest, Touriya Haoud, Wubbo Ockels, Dennie Christian, Eddy Terstall, Cor Bakker, Monique Sluyter, Winston Post, Anniek Pheifer, Ali B., Mat Herben en ga zo maar door. Zie hoe zij en anderen worstelen met Ronde 1, ronde 5 en natuurlijk de immer vluchtige ronde 3! Doe mee en probeer de tekst van het ene nummer op de melodie van het andere nummer te zingen! Reken mee met Atsushi de Zakjapanner! Kijk naar de Suri! Beeldschone celebrities en hemelse muziek verpakt in een wervelende show van zang en dans (maar dan zonder de dans). Kortom: De Mike en Thomas Show!

Opgenomen in 2005.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=IYPPOD9I6F0

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2005
Duration 220 min
Subtitles